Warninglid, Sussex

Bespoke Modern

Project Details

©2024
Alistair Fleming Design
The Conservatory Reimagined
This modern iteration of inside/outside living, cosy in winter, cool and elemental in summer, features bamboo walls between picture glass windows and doors; incorporating kitchen functionality and a concealed TV cabinet. The project was designed in collaboration with Ewan Stoddart at EDWS Architects
Bespoke masterpieces in contemporary design.
Oops, there's nothing to see here yet!
Oops, there's nothing to see here yet!
Oops, there's nothing to see here yet!
Oops, there's nothing to see here yet.

See Related Cases

©2024
Alistair Fleming Design
Recommended For You:
Visitors like you also viewed these curated projects: 

Contact  

Are you interested in starting a project with us?

Contact us

Notes from the designer

©2024
Alistair Fleming Design
Alistair Fleming Design
Designer + Project Manager

Project Quote from either client or designer to go here. Not much but something simple and easy to read

Details of the project

©2024
Alistair Fleming Design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ac viverra purus in in pretium.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Materials

Formica, Oak, Valchromat, Concrete

Countertops

Rugged Concrete by Caesarstone

Appliances

Appliances Listed here

Details

Misc Details Here